Forum
eline saglık gerektıgı zaman bunu deneyecegım. şimdilik arşivime alıyorum.. teşekkürler paylaşımın için
yukarıdaki kodlar yardımı okulda bulunan öğrencilere mesaj göndermek isityoruz. bu kodları yazarken herhangi bir referans ekleyecekmiyiz. kaç mesaj atabiliriz
yukarıdakikodları denedik olmadı birşeymi eksik acaba. .net2010 kullanıyoruz
yukarıdakikodları denedik olmadı birşeymi eksik acaba. .net2010 kullanıyoruz
Kodlarda herhangi bir hata yok, zaten yazılım yapı itibariyle oldukça basit bir formda. Girdiğiniz telefon numarası ve mesajı değişkenlere atayıp web sitesi üzerinden api yoluyla yolluyor.
Az önce siteyi kontrol ettim, sitede sorun var. Sanırım hizmet geçici olarak devre dışı. Aktif olduğunda mesaj yollayabilirsiniz.http://www.s-sms.com/api.asp?num= +
TELEFON NO + &msj= +
YOLLANACAK MESAJ + &way=api
Programı derleyip çalıştırmadım; ancak kodda yazıldığı şekliyle iki tane text box var ve toplu mesajlarda numara yazılan textbox'a tek tek numara girmeniz gerekiyor. Bunun yerine mesaj yollayacağınız öğrencilerinizin listesini bir listbox'a ekleyip, yollama fonksiyonunu for veya while döngüsü içine yazarak işinizi kolaylaştırabilirsiniz. Herhangi bir yollama limiti olacağını zannetmiyorum; ancak anlık olarak belli bir sayının üstüne çıktığınızda site sizi bot olarak algılayıp captcha sorgusu yapabilir.
Ayrıca eklemekte fayda var, bu tür free servislere %100 çalışacak gözüyle bakmamanızı tavsiye ederim. Örneğin 5 kişiye mesaj attığınız zaman bunlardan 2'sine mesaj gitmemesi çok olağan bir durumdur. Çünkü mesaj iletim garantisi vermiyor.
Toplu sms içeriği hiç bir zaman 120 karakter olmaz arkadaşlar
Toplu sms lerin başlığı olmak zorundadır, herhangi bir cep telefonu üzerinden toplu sms gönderimi ehk 60 maddesi 4. fıkrasına göre yasaktır.
Toplu sms içeriği 1 boy 160 karakter olup başlık enaz 3 en fazla 11 karakterden oluşur.
xml ile sms gönderimi yapabilirsiniz, yolladığınız sms ler anında ulaşır.
Başlıksız sms gönderimi yapan yerlere prim vermiyon, kendinizi btk, tib veya savcının karşısında bulabilirsiniz.
16 yıllık telekomünikasyon tecrübesi ile www.avrasyatelekom.com pek çok okul ve dershaneye sms hizmeti vermektedir.
yasal, başlıklı, ucuz fiyatları ile toplu sms lerinizi güvenle gönderebilirsiniz.
Yapmanız gereken sisteme üye olup, verilen xml kodlarını platformunuza uygulamak ve sms göndermek
ücreti ne kadar acaba. aylık 10000 mesaj atmamız gerekiyor
ücreti ne kadar acaba. aylık 10000 mesaj atmamız gerekiyor
10.000 sms kdv öiv dahil 480 tl dir. Sms lerinizin gönderen kısmında size ait bir başlık çıkar.
Bunun dışında gönderilen toplu sms ler yasak olup kanuni yaptırımları mevcuttur. bilginize
www.avrasyatelekom.com