Forum
Merhaba
Office communicator server 2007 r2 kullanıyoruz.
Live meeting kullanmak istiyoruz.Testlerde gerekli bağlantıları kurup toplantı alanı oluşturduk.Tek sorunumuz toplantıya çağrılan kullanıcıların kendi ses ve görüntülerini kapatıp açması.Bunu nasıl yasaklayabiliriz. Sadece yonetici'nin sesi ve goruntusu gitsin istiyoruz.Katılımcıların mikrofon ve goruntu tusu pasif olabilir.
Selam,
Meeting'i nerden schedule ediyorsunuz? console/web
Live meeting programının içerisinden.
Meeting tabında , invite kısmında kullanıcılara mail gönderiyoruz.
Meeting Policies ile yapabilirsin: http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd572933(office.13).aspx
Eğer web interface'den create ediyorsan, meeting options altında yer alır.
live meeting sadece intranette kullanılmaktadır.
policy ayarlarında katılımcı olarak bağlanan kullanıcıların program ve masaüstü paylaştırma izinleri var.
Alttaki özelliklerin hiç biri aktif değil.Böyle olmasına rağmen bağlandığı zaman mikrofon ve video aktif.Bir şeyi yanlış yapıyorum.
Enable web conferencing
Allow prester to record meetings
enable IP audio
Enable IP video
Enable PSTN conference dail-in
kullanıcının meeting policy i aldığına emin misiniz? attribute larda kontrol edin bence. Bir de katılımcılar anonymous kullanıcı mı domain kullanıcıları mı?
Merhaba.
Konu basit olduğu için yeni konu açmak yerine burada yazmanın doğru olacağını tahmin ettim. Live Meeting aracılığıyla daha önce yapılmış bir konferansı izlemek isterken aldığım hata: "a meeting id is required" ve bunu aşamadım.
Merhaba İlker bey,
Bu etkinliği düzenleyen yöneticinin size bu ID yi vermesi gerekli, ID yi bilmeden bu kaynağa erişemezsiniz.
Danışman - ITSTACK Bilgi Sistemleri
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız.
Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz.
Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.