Forum
Merhabalar,
Microsoft'un sertifikalarını almaya başlayacağım ama nereden nasıl başlayacağımı bilmiyorum.
Sistem tarafıyla ilgileniyorum. Ve sistem ile ilgili sertifikaları almak istiyorum. Eski konu başlıklarınızı inceledim ama yeni birşey vardır diye yeni konu açma gereksinimi duydum.
Benim izleyeceğim yol haritası ile ilgili yardımlarınızı rica ediyorum.
Teşekkürler.
eskisi kadar sertifika işi sanırım o kadar trend değil herhalde?
Yok üstad olmaz olur mu 🙂 Her yerde geçerliliği var..
Vermiş olduğunuz linkteki bilgilerin geçerliliği devam etmektedir di mi ? 2008 ' de oluşturulan bir konuda..
Sınav sistemi aynı çizelgede devam ediyor.
Teşekkürler Ufuk bey..
eskisi kadar sertifika işi sanırım o kadar trend değil herhalde?
Merhaba,
Sertifika trendlik bir durum değil. Bilginizin yanında, etiket olarak size pek çok şey katar. Ancak öncelikli olan diploma sonrasında ise sertifka gelmektedir. Bilgi ve birikim ise zamanla tecrübe ile kazanılan bir kazançtır. Her gün yeni birşeyler öğrenmekteyiz. Kendi adıma konuşmak gerekirse daha öğreneceğim çok şey var.
Sertifkasyon için ise Ufuk arkadaşımız size belirli konuyu göstermiş. Mcse/2003 ile başlayıp daha sonra Mcitp/2008'e upgrade edebilirsiniz. Ya da direkt olarak Mcitp / 2008 sertikasyonuna girebilirsiniz. Burada seçim size kalmış.
Keyifli çalışmalar.
Bilgilendirmen için teşekkürler,
2008'e direkt girmek daha mantıklı. 2003 ile uğraşıp sonra upgrade etmek vs. sanırım uğraştırmalı olacaktır.
Kısmetse 2008'e girmeye başlayacağım..
Bilgilendirmen için teşekkürler,
2008'e direkt girmek daha mantıklı. 2003 ile uğraşıp sonra upgrade etmek vs. sanırım uğraştırmalı olacaktır.
Kısmetse 2008'e girmeye başlayacağım..
Bu yolda size başarılar dileriz.