Forum
Arkadaşlar merhabalar 70-680,290,291,351 sınavlarını gecerek MCSA oldum fakat halen MCP sitesinde sadece WIN 7 sertıfıkam görünüyor fakat MCSA sertifikam yok mcphelp@mic.. kaçdefa mail attım birisi diyor 351 geçmişsin MCSA olmuşsun gidericez felan ötekisi diyor 70-680 profili güncellenemiyor sonra dıyor en kısa sürede sınav güncellenecektir sertifikasyonda güncellenecek anlamadım gitti 2 ay oldu neredeyse ... Arkadaşlar ne yapabilirim yani boşamı gitti okadar emegim ? Burayı Microsoft'untakip ettigini biliyorum belki yardımcı olan çıkabilir..
Transcript id : 898141
İsteyenlere Accesscode gönderebilirim..
merhabalar
sınavları geçtiğine dair soğuk damgalı sonuç belgelerini sakla. boşa gitmez hiçbişi merak etme :))
hatta o sonuçları tarayıp mcphelp mail atabilirsin.
kolay gelsin
Mümin bey çok teşekküler dediğinizi aynen yaptım Microsoft problemi düzeltti sertifikalarımı profilime ekledi teşekkürler.....
Mümin bey çok teşekküler dediğinizi aynen yaptım Microsoft problemi düzeltti sertifikalarımı profilime ekledi teşekkürler.....
Geri bildirim için teşekkürler. Sorununuzun çözülmesi güzel. Microsoft yarı yolda bırakmaz. Saygılar.
bugun 70-680 sınavına girdim 945 aldım geçtim ama bu sertifikayı hangi sayfadan bakacagım yardımcı olurmusunuz
Merhaba mcp.microsoft.com sayfasından bakmanız gerekiyor sınava girerken kayıt yapılan email adresinizle login olmanız lazım microsoft size sınavı gectiginize göre mail atıcaktır 1-3 gun arasında mail atıcaktır.
bugun 70-680 sınavına girdim 945 aldım geçtim ama bu sertifikayı hangi sayfadan bakacagım yardımcı olurmusunuz
Öncelikle bir hafta içinde sınavı geçtiğinize dair bir mesaj kayıt olduğunuz maile düşecektir. Hemen arkasından gelen ilk mesajda da MCP olduğunuzu ve size verilen id ile http://mcp.microsoft.com adresine girebileceğinizi ifade eder.
Daha sonra size ait bu sayfada zamanla girdiğiniz sınavlara ait bilgiler ve varsa sertifikarınız ve etiketleriniz download edilebilir formatta size sunulacaktır. Saygılarımla.