Forum
Merhaba,
Sık sık bu hata ile karşılaşıyorum, bir çözüm bulamadım. O terminal bir daha sisteme bağlanamıyor. Server a bağlanıyor, haklarını görüyor ama SQL Server a bağlanamıyor.
Bağlantı başarısız oldu:
SQL State: '08511'
Server Server Hatası: 11
[DBNETLIB][ConnectionWrite (send)())Genel ağ hatası. Ağbelgelerinize bakın.
Sunucu : HP, Windows Server 2003
SQL :MS SQL Server 2005
Kullanıcı : Windows XP Home
Sayısı : + - 10
Hub : 3Com 10/100/1000
Merhaba
NOD32 ESET Smart Security kullanıyorsanız birde bu yazılımı kaldırarak deneyin. Nod32 nin buna benzer problemleri var.
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Tüm sistemde ESET Smart Security mevcut. Ancak sadece bir terminalde bu sorun var. Eğer çözüm bulamaz isem, son deneme olarak formatlayacağım.
XP Home un yetersizliğinden şüpheleniyorum ama, tek terminalde olunca duraksıyorum.
Problemi çözebildiniz mi?
Merhaba,
Sorunun köküne inebilmek için istemci ile sunucu arasında izleme yapmanı isteyeceğim.
Merhaba,
Sistemi izliyorum, ancak ne zaman nasıl oluyor belli değil. Bir müddet düzenli çalışıyor sonra kesiliyor.
PC yi kapatıp açmak çözüm olmuyor, bu demek oluyor ki sorun, sunucu tarafında ve kullanıcı/terminal pc adı bazlı. Genel olsa diğer terminaller de giremez öyle değil mi?
SQL Server neye bakarak bu kullanıcıyı bir daha almaz acaba?
Merhaba;
1. CPU veya hafıza yetersiz olduğunda bu hata alınabilir, normaldir. Arka planda sürekli çalışan gereksiz programları kapatın.
2. “Sql Enterprise Manager > Sunucu adı > Properties > Processor” sayfasında Boost “Sql Server Priority”nin HAYIR anlamında boş olduğundan emin olun.
Yanıtınız için teşekker ederim,
"Boost SQL Server priority" alanı boş, yani işaretli değil.
Merhaba
NOD32 ESET Smart Security kullanıyorsanız birde bu yazılımı kaldırarak deneyin. Nod32 nin buna benzer problemleri var.
ESET i kaldırarak deneyin.
Yanıtınız için teşekkür ederim.
Tüm sistemde ESET Smart Security mevcut. Ancak sadece bir terminalde bu sorun var. Eğer çözüm bulamaz isem, son deneme olarak formatlayacağım.
XP Home un yetersizliğinden şüpheleniyorum ama, tek terminalde olunca duraksıyorum.
burada yazdığım gibi, tüm sistemde ESET S.S mevcut. Arıza bir terminalde. O nedenle bu güvenlik yazılımını değiştirmeyi sona bırakıcam.
Merhaba,
Umarım neticeyi bizimle paylaşırsınız.
Merhaba,
Eset SS yi de kaldırdım olmadı. Bu soruna hala bir çözüm bulamadım, sanırım format atıcam, önerisi olan arkadaş var mı acaba?
Terminal PC MS SQL Server in adını/ip sini çözemiyormuş... sorun bu.
Adlandırılmış kanal üzerinden SQL e bağladım, bir süredir sorun görünmüyor.
Geri bildirim için teşekkürler