Forum
arkadaşlar server 2008 de local security policy ayarlarında oynama yapılmıyor deafult olarak gelmiş heralde
yoksa benim serverda mı bi hata var ..
Logları kontrol ettinizmi, herhangi bir hata varmı?
evet loglar ile ilgili bi promlem yok ayarlar default olarak geliyor herhangi bi değiştirme yapılmıyor diğer araştırmalarımdada hep bu sonuca vardım.
Eğer 2008 sunucunuza Domain servisini yüklediyseniz local policy ayarlarını Active Directory Users and Computer dan yada yüklüyse Group Policy Management ekranından yapmalısınız.
Merhaba,
Server 2008 de OU propertiesteki gibi policy kısmı yoktur.Group policy managemenet console gelmekte.
İlgili ayarları makaledeki gibi yapabilirsiniz.Fikir vermesi açısından inceleyebilirsiniz.
Keyifli çalışmalar.
evet loglar ile ilgili bi promlem yok ayarlar default olarak geliyor herhangi bi değiştirme yapılmıyor diğer araştırmalarımdada hep bu sonuca vardım.
Selam,
Bu durum sadece comp.confg.> windows settings> security settings altındaki policy'lerde olur. Bu durumda Hüseyin beyin dediği gibi sunucu DC rolündedir ve security policy ayarlarını Default Domain Controllers Policy üzerinde yapmanız gerekir.
ilginiz için teşekkürler.
önemli değil kenan bey çalışmalarınızda başarılar dileriz.