Forum
http://rapidshare.com/files/145456606/tarik.avi.html
isteyen arkadaşlar izleyebilirler pfsensenin kurulumu anlatılmaktadır.
eline sağlık sağol teşekkürler
Elinize sağlık. Devamını bekliyoruz.
anlatımlarımda eksiklikler olabilir evet doğrudur çünkü ben eğitimci değilim lütfen bu konuda dalga geçicek türden yazılar yazmayınız.
anlatımlarımda eksiklikler olabilir evet doğrudur çünkü ben eğitimci değilim lütfen bu konuda dalga geçicek türden yazılar yazmayınız.
O tarz bir yazı göremedim ?
o tarz bir yazı değil sadece söyledim lafım kimseye değil bilginize..
Kesinlikle çok faydalı bir iş yapmışsın.Eline ve emeğine sağlık..
Burada kimse emek ile dalga geçmez. Seviye aşağı olsun yukarı olsun farketmez. Burası emek verenlerin yeridir. İyi kötü bilginizi paylaşmışsınız, elinize kolunuza sağlık. Üstelik sizide az buçuk tanıyoruz bilginizin farkındayız.
Ama böyle şeyler yazmak hoş değil. Hele hiç lafı edilmemişken.
Tarık Bey; yeri geldiğinde hepimizin hataları olabiliyor. Özellikle sizinde belirttiğiniz gibi eğitmen olmadığımızdan dolayı bazen karşımızdakinin yazdıklarını anlayamayacağını düşünmiyoruz. Ama bu bir kusur değildirki alay konusu yapılsın. Ayrıca daha önceden dediğiniz tarzda bir yaklaşım oldu ise lütfen özürlerimizi kabul edin.Burası emek harcanan bir ortam ve yaptığımız iş gönül işi. O yüzden kimsenin harcanan emeği dalga konusu yapacağını düşünmüyorum.
Teşekkürler şimdiden indirmeye başladım.
cok teşekkürler.
ellerinize saglık, tesekkurler...
Elinize sağlık, 180MB mış, iş yerinde indireyim...
Linkte bir sorun mu var, ben açıp indiremedim.İndirmiş birisi upload edebilir mi?
Teşekkürler,
Teşekkürler TArık bey indirmeye başladım. Umarım devamı gelir.Şimdiden Allah (c.c.) razı olsun.
süper bi anlatım emeğine sağlık
hemen indiriyorum....
bu arada paylaşım için teşekkürler, emeğine sağlık...
Merhabalar.
Halen elinde bu video olan varsa paylaşabilirmi ?
kaynak için teşekkürler.