Forum

Kayıtları Görm...
 
Bildirimler
Hepsini Temizle

Kayıtları Görme

3 Yazılar
2 Üyeler
0 Reactions
1,438 Görüntüleme
(@AyseKesfin)
Gönderiler: 20
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba arkadaşlar

Modemimin ebeveyn kontrolü var ama akifleştirmedim maalesef . Kardeşimin girdiği siteleri görmek istiyorum. Modem arayüzünden logların send ack, recv request from mac adresi vb şeklinde tutulduğunu gördüm . Bu bana yardımcı olur mu?

 
Gönderildi : 11/08/2016 11:45

(@rafets-ayata)
Gönderiler: 3820
Üye
 

Merhaba,

Gördüğünüz kayıtlar maalesef bir işinize yaramaz. Onlar muhtemelen modeme gelen talepler, bağlantı yapan kullanıcıların mac adresleri ve iletişim kurulup kurulmadığı notlarıdır.

Her modem bu şekilde talepleri loglayamayabilir. Log ürettiğini varsaysak bile bunları bir SYSLOG veya benzeri log kayıt mekanizmasına kayıt etmesi lazım ki oradan bunları görebilirsiniz ki bu dosyalar ham olur bunları da okunabilir düzeye getirmek ayrıca bir iştir.

Maalesef bu talebinizi normal bir modem ile yapamazsınız. Ebeveyn kontrolünü telefon ile TTNET, Superonline aktifleştirebileceğiniz gibi web siteleri üzerinden panel aracılığı ile de yapabilirsiniz.

 
Gönderildi : 11/08/2016 17:19

(@AyseKesfin)
Gönderiler: 20
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhaba

Raspberry pi satın alıp squid yapılandırın derim. 🙂 Bridge yaparsanız gw. değişmeden girdiği siteleride yaptığı trafiğide analiz edersiniz. Sarg bu konuda işinize yarayacaktır. 

http://www.squid-cache.org/

https://sourceforge.net/projects/sarg/

https://www.raspberrypi.org/products/

Biraz açar mısınız nasıl yapabilirim

 
Gönderildi : 18/08/2016 16:24

Paylaş: