Forum

Bildirimler
Hepsini Temizle

UEFI

4 Yazılar
3 Üyeler
0 Reactions
420 Görüntüleme
(@Gurkanipek)
Gönderiler: 18
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Merhabalar

  Windows 8 yüklü bir tablet bilgisayardan Acronis ile image almak istiyorum. Boot menüde sürücülerin yanında uefi boot yazıyor ve başka seçenek de yok. Uefi ile boot ettiğimde de Acronis başlamıyor, bootable flash ve cd ile denedim ama yinede çalışmadı. Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim. 

 
Gönderildi : 26/11/2012 21:32

ibrahim yildiz
(@ibrahimyildiz)
Gönderiler: 4482
Co-Helper
 

Başka usb'ler ile boot edebildiğinizi gördü iseniz Acronis ile bunu başaramayabilirsiniz farklı cihazlarda açılmayabiliyor chipset desteği kaynaklı, denemeden birşey demek pek mümkün değil. Başka image yazılımlarıyla deneme yapmalısınız.

'balık vermez, nasıl tutulabildiğine yönlendirir'
****************************************************************
Probleminiz Çözüldüğünde Sonucu Burada Paylaşırsanız. Sizde Aynı Problemi Yaşayanlar İçin Yardım Etmiş Olursunuz. Eğer sorununuz çözüldü ise lütfen "çözüldü" olarak işaretlerseniz diğer üyeler için çok büyük kolaylık sağlayacaktır.
*****************************************************************

 
Gönderildi : 27/11/2012 04:16

(@Gurkanipek)
Gönderiler: 18
Eminent Member
Konu başlatıcı
 

Cevabınız için teşekkürler. Windows cdsi dışında başka hiçbir şeyle boot edemiyorum. Tekrar tekrar biosa dönüyor. Bu tabletlerden 100 tane var hepsini tek tek kurmak zorunda kalacağım. 

 
Gönderildi : 27/11/2012 12:24

(@TanBora)
Gönderiler: 357
Reputable Member
 

Windows 8 ile yeni bir durum başladı ve cihazların bazılarında bios üzerinden engelleme yapmaya başladılar. Başka bir işletim sistemi kurulmaması için ellerinden geleni yapıyorlar.

 
Gönderildi : 27/11/2012 13:28

Paylaş: