workgroup çalışan işletim sistemlerinde kullanıcı bilgileri sam db sinde tutulur .
iki ayrı xp ninde birbirine güvenmesi için aynı kullanıcıların kullanıcı adları ve şifreleri karşılıklı olarak birbirlerinin sam dbs sinde olmalı
yani pc1 hakan pc2 denver ın ise ve denver pc1 e şifresiz erişmek istiyor ise ben kendi bilgisayarımda denver isimli kullanıcı açacağım ve senin kullandığın şifreyi yazacağım .
evet bende ondan bahsediyorum o siteye senin gibi çok ama çok fazla insan bizlerin sayesinde tanıştı , neden ??? paylaşım yaptığımız için ama paylaşımı biz yaptık değil mi ??? ticari firmalar değil , kişisel değil , şimdi diyoruz ki bize yanlış yapıldı ( tabiki biz bir tarafız ve biz biz haklıyız dedğimiz kadar birileri de biz haklıyız diyor bende artık konuyuz dillendirmek yerine basit bir sonuç ile konuyu aydınlatıyorum ; bütün ekip burada ise sorun nerededir sizce ???? ) . Bütün bunlara rağmen seçim sizin istediğinizi yapmakta özgürsünüz. Sadece ben tarafını belli eden insanları severim .Yazdıklarım size rahatsızlık verdi ise kusura bakmayın .
MVP
Herşeyden önce insanız....
hakanuzuner.comÇözümPark BannerlarıAnketlere katılım gösterelim lütfen