ÇözümPark

Çözümsüz Sorunuz Kalmasın.
ÇözümPark'a hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA
Ana Sayfa Makaleler Forumlar Resimler Dosyalar Online Destek Biz Kimiz? İletişim

DC yerine ADC de açılan kullanıcıları DC ye taşıma yada görmesini sağlama

Son Mesajınız 03-19-2008, 9:23 Kamil Onat tarafından gönderildi. 6 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  03-18-2008, 14:44 4404

DC yerine ADC de açılan kullanıcıları DC ye taşıma yada görmesini sağlama

Merhabalar,

Bir DC (Domain controller) um var birde ADC (Additional domain controller)  oluşturdum. Kullanıcı ve gruplarımı DC ye açıyordum arka planda kendileri ADC ye taşınıyordu. Yanlışlıkla ADC ye açtığım OU lar ve kullanıcılar var. Bu kullanıcıları ve OU ları DC ye nasıl göstereceğim yada taşıyacağım? Çünkü DC de gözükmüyorlar...

Kamilonat.com

Tezhipsanati.org

Etiketi :,
  •  03-18-2008, 15:02 4408 Cevap 4404

Cevap : DC yerine ADC de açılan kullanıcıları DC ye taşıma yada görmesini sağlama

Merhaba.

Adc de açılan kullanıcıları ne kadar süre sonra DC den kontrol ettiniz  ?

Anlatılacak birşey yok. Nasıl görmek istiyorsan öyledir ...
  •  03-18-2008, 15:04 4409 Cevap 4408

Cevap : DC yerine ADC de açılan kullanıcıları DC ye taşıma yada görmesini sağlama

iki gün oldu sanırım..

Kamilonat.com

Tezhipsanati.org

•  03-18-2008, 15:43 4416 Cevap 4409

Merhaba Kamil abi

öncelikle adc veya dc de açılan kullanıcılar aynı site içerisinde ise ( active directory site and services den kontrol edebilirsin ) real time replike olur

eğer dc de açtığın adc ye hemen geliyor ise adc de açtığın da emin ol dc ye hemen gelir . ortadabir sorun var .

MVP
    ---
    Video bölümü için lütfen 800x600 boyutlarında çekilmiş videolarınız gönderin .yoksa yayınlama imkanımız bulunmamaktadır
    ---
    Herkes cevapladığı soruları cevapladıklarım bölümünden takip ederse sorular sonuca ulaşır.
    ---
    Herşeyden önce insanız....
    ---
    Reklamlar , sizlere hizmet sunabilmemiz için var....
    hakanuzuner.com
    ÇözümPark Bannerları
  •  03-18-2008, 16:06 4427 Cevap 4416

Bu DC Korkuyor arkadaşlar :) Çözüm parkta bu işi kotaracak bilgi ver beceride kişilerin olduğunu hisettiği anda getirdi benim kullanıcıları :) inanın ben bişi yapmadım.

Kamilonat.com

Tezhipsanati.org

•  03-18-2008, 18:58 4470 Cevap 4427

Abi o anladı haftaya sana gelip onu yoracağımı ... anladın sen Big Smile

MVP
    ---
    Video bölümü için lütfen 800x600 boyutlarında çekilmiş videolarınız gönderin .yoksa yayınlama imkanımız bulunmamaktadır
    ---
    Herkes cevapladığı soruları cevapladıklarım bölümünden takip ederse sorular sonuca ulaşır.
    ---
    Herşeyden önce insanız....
    ---
    Reklamlar , sizlere hizmet sunabilmemiz için var....
    hakanuzuner.com
    ÇözümPark Bannerları
  •  03-19-2008, 9:23 4615 Cevap 4470

Eyvallah hakanım anlamazmıyım ben onu Smile

Kamilonat.com

Tezhipsanati.org

RSS haberlerini XML olarak görüntüle