Herkese Merhabalar;
Portal içinde ısa makalesinden yola çıkarak ısa altında web proxy authentication uygulamsını yaptım.( web proxy/authentication/ require all users to authenticate)
Değişiklikleri aynen uyguladım.Şu an web proxy çalışıyor ve loggin kısmından kimlik doğrulamasından geçen user ları görebiliyorum.Yalnız kafama takılan bir nokta var bende şu an aynı zamanda firewall clientte devre dışı.Client üzerinde int özelliklerini proxy kısmında web proxy bilgileri görülüyor.(adres: http://server:8080/array.dll?Get.Routing.Script port:8080 adres isa server)
Ben şu an proxy üzerinden nete cıkıyorum.Firewqall clientin devre dışı olması normal mi? Yada devre dışı olması ki benim bildiğim kadarıyla firewall client güvenlik açıısndan en kullanışlı client türü.Isa da sessions da bağlantı şekli olarak da web proxy görülüyor.Makalede erişim kuralları için kimlik doğrulamasını yapılması gerektiği da belirtilmiş zaten sadece aklıma takılan bir soru sormak istedim.
Yardımalrıınz için Teşekkürler...