ÇÖZÜMPARK

Çözümsüz Sorunuz Kalmasın
ÇözümPark'a hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA
Ana Sayfa Makaleler Forumlar Resimler Dosyalar Biz Kimiz? Online Destek İletişim

Türk Telekom, avrupada en hızlı türkiye başka hızlı yok.

Son Mesajınız 04-28-2008, 11:11 neoplasma tarafından gönderildi. 2 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  04-28-2008, 9:27 15325

Türk Telekom, avrupada en hızlı türkiye başka hızlı yok.

Bugün bir dergi de okudugum bu başlığı. övünüyor arkadaşlar ama biraz da pazarlama tekniği kullanıyorlar. Altına küçük harflerle devam ediyor.

"Avrupa nın adsl kullanıcı sayısı en hızlı artan ülke Türkiye, 5 milyon abone. "  herneyse ben isterdim ki avrupa nın en hızlı bağlanan kullanıcıları türkiye. Hayır bunu da reklam diye yapıp gösteriyorlar.  4mb lik bir bağlantımız var ama 2 mb lik hiç bir farkı yok. Nedeni ise, santrale uzak olduğumuz için(öyle diyorlar, onlarda,bilenlerde) . Sen kalk bir de büyük puntolarla avrupanın en hızlısı türkiye diye reklam et.

Herkese iyi haftalar.  

----
    Link için tıklatın, yeni sayfa açılacaktır.
  •  04-28-2008, 11:07 15372 Cevap 15325

Cevap : Türk Telekom, avrupada en hızlı türkiye başka hızlı yok.

Belki de süreç bunu gerektiriyor efendim......ülkeler %100 teknolojiye yatırım yaparken bizim bilim adamlarımız uçak kazasında sebepsiz yere can veriyor ..bu konu aslında ülkemizin kanayan yarası ...bir hindistan kadar bile olamadık ....japonlar yeni nesil bir internet peşindeyken bile bizimkiler halen 256 kbps kullanacak aboneleri aramakta ..ne yapıcam devletin el atması lazım kuruma özelleştirsin araplar paso internete sansür getiriyorlar başka bişiy yapmıyorlar  

Marifet iltifata tabidir.İltifatsız Marifet Zâyidir

Bugün dünyaya baktım,
    Yaşanacak bir yer kaldı mı diye,
    İnsanlara baktım,
    Hala uykudalar mı diye.
    Sokaklara baktım,
    Dün yanından geçtiğim adam hayatta mı diye

BilgininAdresi Bilginin Tek Kaynağı
    for you )*_*(Cozumpark
  •  04-28-2008, 11:11 15375 Cevap 15325

Cevap : Türk Telekom, avrupada en hızlı türkiye başka hızlı yok.

dalga geçiyorlar insanlarla başka birşey değil çok uzaklara gelişmiş ülkelere bakmaya gerek yok burnumuzun dibindeki bulgaristanda bulunan ofisimize geçen hafta fiberoptik hat çektiler bizdeki 4096 fiyatından daha ucuz üstelik  6 katı daha hızlı  hadi buyur buradan yak
RSS haberlerini XML olarak görüntüle