İnternetin forum çöplüğüne dönüştüğü, bilgilerin bir yerden başka bir yere kopyalandığı günümüzde çok kısa sürede, oldukça başarılı bir site kurduğunuz ve devam ettirdiğiniz için başta Hakan Uzuner olmak üzere bu sitede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Genel konularla ilgili mesajları nereye yazmam gerektiğini bulamadığım için bu seferlik buraya kondurdum...
Çözümpark olarak "İnternet Çöplük Olmasın" isimli bir kampanya başlatsak, en azından sektördeki arkadaşlar kendi sitelerinde sadece kişisel bilgilerini & profillerini yayınlasalar veya hiç kendilerine kişisel bir site açmasalarda tüm bilgileri ÇÖZÜMPARK üzerinden paylaşsalar ne kadar iyi olur...
97 yılından beri sektörde olan biriyim. Değişik sektörlerde "Bilgi İşlem Elemanı" olarak çalıştım, bir çok konu ile ilgiliyim ama henüz bir etiketim yok :) Elimdekileri kısa sürede toparlayıp etiket sahibi olmak üzere araştırmalara başladım. İTÜ, Bilge Adam, Netron, Edu Time, BT Eğitim araştırdığım eğitim seçeneklerinden bazıları. Sizlerinde bu konudaki önerilerini almak isterim!
Bir de; Bilgi İşlem Departmanları için hazırlanmış olan yönetim, işleyiş, amaç, kullanıcıların uyması gereken kurallar gibi örnek dökümanlara ihtiyacım var. Çözümpark - Dosyalar bölümünde bişiler buldum sanırım ama farklı alternatifleri birleştirebilirim. İnternette araştırdım fakat hep üniversitelerin dökümanlarını buldum, özel sektör için bu kuralların farklı olduğunu düşünüyorum. Bu konuda elinde döküman olan arkadaşlar paylaşabilirlerse sevinirim.
Umarım bir gün benimde sizlerle paylaşacak farklı deneyimlerim olur, kimbilir!
Tekrar Teşekkürler...
Kullanıcı adımı çaldılar, yastayım! (Doctor Teknik)