ÇözümPark

Çözümsüz Sorunuz Kalmasın.
ÇözümPark'a hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
ARA
Ana Sayfa Makaleler Forumlar Resimler Dosyalar Online Destek Biz Kimiz? İletişim

Microsoft Forefront Client Security Genel Bakış

•  06-22-2008, 4:13

Microsoft Forefront Client Security Genel Bakış

Microsoft Forefront Client Security, işletme masaüstü ve dizüstü bilgisayarları ile sunucu işletim sistemleri için yönetimi ve denetimi kolay, kötü niyetli yazılıma karşı birleştirilmiş koruma sağlar. Dünyada milyonlarca insanın halihazırda kullandığı başarılı Microsoft koruma teknolojisi üzerine kurulu olan Forefront Client Security, casus yazılım, sisteme izinsiz girişler gibi yeni oluşan tehditlere ve aynı zamanda virüs, solucan ve Trojan atları gibi geleneksel tehditlere karşı koruma sağlar. Merkezi idare yoluyla basitleştirilmiş yönetim sağlayan, tehditlere ve güvenlik açıklarına karşı kritik görünürlük sunan Forefront Client Security, işinizi güvenle ve etkin olarak korumanıza yardım eder. Forefront Client Security, iyileştirilmiş koruma ve daha fazla kontrol için Active Directory gibi mevcut altyapı yazılımlarıyla entegre olur ve diğer Microsoft güvenlik teknolojilerini tamamlar.

Forefront Client Security çözümünün iki bölümü bulunur. İlki Güvenlik Bileşeni’dir; işletme masaüstü ve dizüstü bilgisayarları ile sunucu işletim sistemlerine yüklenir ve virüslere, casus yazılımlara ve diğer tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma ve zamanlanmış tarama sağlar. İkincisi merkezi yönetim sunucusudur; yöneticilerin önceden yapılandırılmış veya özelleştirilmiş kötü niyetli yazılımlara karşı koruma bileşenlerini kolayca yönetip güncellemelerine ve ortamlarının güvenlik durumu hakkında rapor ve uyarı üretmelerine olanak sağlar.

Microsoft Forefront Client Security, Microsoft Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003 ve Windows Vista sistemlerini korumak üzere tasarlanmıştır. Forefront Client Security, 32- ve 64-bit işletim sistemi ortamların için gerçek zamanlı virüs ve casus yazılıma karşı koruma sağlar.

Müşteriler, Forefront Client Security’yi Microsoft Volume Lisanslama programları yoluyla satın alabilir. Forefront Client Security, Kurumsal İstemci Erişim Lisansı’nın (CAL) bileşenidir ve piyasaya çıkacak olan Microsoft Forefront Security Takımı’na dahil olacaktır. Forefront Client Security, dokuz ana dilde yerelleştirilecektir: İngilizce, Fransızca, Almanca, Japonca, Basitleştirilmiş ve Geleneksel Çince, Korace, İspanyolca ve İtalyanca.

MVP
    Webcast i kaçırmayın - Bu Pazar Hyper-V
    Herşeyden önce insanız....
    yorumlarınızı bekliyoruz

hakanuzuner.com
    ÇözümPark Bannerları
    HP Ürünleri Hakkında herşey burada
Tüm Konuya Bak