ÇÖZÜMPARK

Çözümsüz Sorunuz Kalmasın.
ÇözümPark'a hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
ARA
Ana Sayfa Makaleler Forumlar Resimler Dosyalar Biz Kimiz? Online Destek İletişim

iss üzerinden uygulama havuzları veya web sitelerini yönetmek

•  05-13-2008, 23:51

iss üzerinden uygulama havuzları veya web sitelerini yönetmek

merhaba;

iss 6.0 üzerinde türkçesi ( uygulama havuzları ) apppool veya web sites (web siteleri ) bölümleri bulunmakta örnek: web sitelerinden abc.com özelliklerine baktımığımızda performans tabı altında 2 adet güzel sayılacak özellik bulunuyor 1 nci  bağlantı sayısı sınırlama 2 nci ise kb/sn cinsinden erişimi kısıtlama. varsayılan olan 1024 kb/sn ve 1000 connection olarak geliyor.
    bu konu ile ilgili sorum şu ? ben abc.com sitesinin bant erişimimin 1024 kb/sn den 512 kb/sn connection sayısınıda 1000 den 100 indirdim.
    bu işe yarayan bir durum mu ? yani iss gerçekten bunu yaparmı ? eğer evet ise nasıl test ederim ?

diğer bir konu ise apppool üzerinde sağ tuş özelliklere gelirseniz o havuza ait sanal bellek , gerçek bellek ayarları ve cpu işçisi ( türkçe olmasından dolayı ) cpu üzerinde işlem sayıları ve bu sayıları resetleme zamanları var dk. ve sn. cinsinden ayrıca bir de ilgili pool ' a ping atırmama özelliği var
    sorum şu ? ben ilgili pool' a pingi kapat dedim ancak o pool altında olan zyx.com ping çektiğimde yaznıtı clientdan alıyorum ? neden olur veya neden olmaz ?

not: işlemlerden sonra iss reset attım.

yanıtınızı bekler iyi çalışmalar dilerim.

Baris UGUS
    MCSE | MCSA | MCTS | MCP |
    Transcript ID: 785963
    Access Code: 35357676
    https://mcp.microsoft.com/authenticate/validatemcp.aspx
Tüm Konuya Bak