ÇözümPark

Çözümsüz Sorunuz Kalmasın.
ÇözümPark'a hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA
Ana Sayfa Makaleler Forumlar Resimler Dosyalar Online Destek Biz Kimiz? İletişim

KiS Performans isteyenler

Son Mesajınız 04-05-2008, 0:45 Ahmet YÜKSEL tarafından gönderildi. 9 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  04-04-2008, 22:07 9911

KiS Performans isteyenler

Sistemi yormadan koruma isteyenler için hazır ayar dosyası

Buyrun buradan indirin http://rapidshare.com/files/104875927/KIS_Performans.rar.html

http://www.helyum.com.tr
    http://www.kaspersky.com.tr
    http://www.kasmazki.com.tr
  •  04-04-2008, 22:47 9924 Cevap 9911

Cevap : KiS Performans isteyenler

hangi versiyonlar icin gecerlidir bunlari yazarmisiniz.

Sistemin Taşaron Amelesi :)
    bimbilgi.com -Video Arenası
  •  04-04-2008, 23:43 9943 Cevap 9924

KIS paketlerinde yapılandırma ayarları aynıdır. Sadece yerleri değişebilir versiyon farklılıklarında. Şunu da hatırlatmak isterim : Performans elde ederken güvenlikten ödün verdiğinizi unutmayın.
    Tek bildiğim birşey var o da hiçbirşey bilmediğimdir.
  •  04-04-2008, 23:51 9948 Cevap 9943

Rafet bey iyi geceler performanstan ziyade ayarların doğrulu önemli gerçi bu konu açıldığında yine sormuştum sağ olusn hakan hocam dosyalar bölümen eklemiş ama oda serverlar için  ince ayarlardan bahsediyordu. kişesel pclerimiz için yani ev kullanıcıları için Kis 6.0 versiyonunu default olarak kuruyoruz. Sorum şu bu kurulumdan sonra yapmamız gereken ayarlar mevcutmu güvenlik acısından yoksa default ayarlarıylamı devam etmeliyiz bilgilendirebilirseniz sevinirim.

Gideceğiniz Yeri Bilmiyorsanız Vardığınız Yerin Önemi Yoktur. P.DRUCHER
  •  04-05-2008, 0:10 9961 Cevap 9948

Merhaba Ahmet Bey,

Bir önceki başlıkta KIS paket için en yüksek güvenlikten bahsediliyor buradan da ne gibi ayarlar yapılacağını görebilirsiniz. Ama uzun yıllardır bu programı hem evde hemde kurumsalda kullandığım için tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki en stabil performansı default ayarlarında almaktasınız. Güvenliği elbette arttırabilirsiniz ama bu size sorular sürekli sorulardan sıkılmanıza neden olacaktır. Örneğin regedit ayarlarını kilit altına alırsınız ve bir program kurmak istediğinizde size sürekli regeditte bu ekleniyor izin vereyim mi şu değiştirilmek isteniyor izin vereyim mi bu program regeditte bu ayara ulaşmaya çalışıyor ne yapayım gibi ifadelerden bunalırsınız.

Uygulama bütünlüğü ilede üst seviyede koruma edinebilirsiniz ama yukarıda söylediklerim bunun içinde geçerlidir. Ek olarak KIS paketlerin yardım bölümleri tamamen türkçedir ne yaparsanız ne olur buradan çok geniş bilgi edinebilirsiniz.

•  04-05-2008, 0:17 9965 Cevap 9961

Teşekürler Rafet bey bir önçeki başlığı bende sonradan fark ettim ama dediğiniz gibi dün yaşadım o regedit olayını ve hemen bu gün kaldırdım galiba haklısınız default devam etmek en güzeli sanırım zaten bir önceki linkte arkadaş belirtmiş donanımsal yapısına güvenenler için demiş extradan pcyi kasmanın bir anlamı yok gibi teşekür ederim tekrardan tavsiyenize uyacağım.

•  04-05-2008, 0:22 9968 Cevap 9965

Rica ederim Ahmet Bey,

Bir tavsiyede daha bulunayım yeri gelmişken mümkünse Kaspersky Antivirüs Programlarını ingilizce versiyonunu kullanın (Tabi siz yurt dışı olduğunuz için muhtemelen bu şekildedir.) Türkçeleştirmede sorunlarlar çıkıyor çevirmen pratik olması amaçlı hızlı geçiyor yaptıklarını bazı butonların ismi anlamını taşımayabiliyor veya bazı hatalar çevirme probleminden ötürü ???? şeklinde görüntülenebiliyor. Gerçi bu tarz sorunları Helyum ile paylaşıp mümkün olduğunca düzeltiriyoruz ama en stabil dil ingilizce olmaktan öteye gitmiyor.

•  04-05-2008, 0:30 9969 Cevap 9968

Bendede türkçe kurulu gerçi şu ana kadar sorun çıkartmadı ama malum ingilizce az olunca  mecburen bu yola başvuruyoruz çoğu zaman ayrıca Türkiyedeyim bende Rafet bey.

•  04-05-2008, 0:41 9972 Cevap 9969

Çok özür Ahmet Bey ... Dalgınlık NewCity'i New York olarak okuyorum :D

•  04-05-2008, 0:45 9973 Cevap 9972

önemli değil Rafet bey :)) bu arada bir önceki linkte verilen yüksek korumayı kurmuştum sizden yanıt gelmeden önce ve bilgisayar adım atamaz hale geldi ve tekrar kaldırmak zorunda kaldım bundan sonra denemek isteyen arkadaşların bilgisine

RSS haberlerini XML olarak görüntüle