Merhaba
Bir eğitmen olarak benim görüşümde eğitim alınması yönündedir. Tabiki bu ticari bir neden ile değil çünkü eğitmen kökenli değilim , yani ben system network adminliği , bilgi işlem müdürlüğü , danışmanlık ve son olarak eğitmenlik yapıyorum. Bu süreçte bende pek çok seminer , workshop ve eğitime katıdım . Hala bile zamanım olsa pek çok konuda eğitim almak isterim. Çünkü bilginin özünü alıp geliştirmek çok önemli . herşeyi kendiniz öğrenmeye çalışırsanız çok zaman kaybedecek ve geride kalacaksınız .
Eğitmen size hazır bilgiyi verir siz geliştrirsiniz , ve yine bazı konular vardı okuyarak kavranamaz uygulama gerekli ve uygulama noktasında ise tecrübe çok önemli olacaktır ki örnek bugun bir relay agent uygulamasını forumdan anlatmak nerede ise mümkün değil . Bu nedenle mantıklı bir eğitim yararlı olacaktır. ( mantıklı eğitim = iyi bir eğitim kurumu + iyi bir eğitmen )
MVP
---
Video bölümü için lütfen 800x600 boyutlarında çekilmiş videolarınız gönderin .yoksa yayınlama imkanımız bulunmamaktadır
---
Herkes cevapladığı soruları cevapladıklarım bölümünden takip ederse sorular sonuca ulaşır.
---
Herşeyden önce insanız....
---
Reklamlar , sizlere hizmet sunabilmemiz için var....
hakanuzuner.comÇözümPark Bannerları