ÇözümPark

Çözümsüz Sorunuz Kalmasın.
ÇözümPark'a hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA
Ana Sayfa Makaleler Forumlar Resimler Dosyalar Online Destek Biz Kimiz? İletişim

LÜTFEN YARDIM

Son Mesajınız 02-26-2008, 0:03 Ismail ÇELIKBAŞ tarafından gönderildi. 6 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  02-24-2008, 22:23 1026

LÜTFEN YARDIM

Arkadaşalr merhabalar,

Benim Hp Pavilion 6580et modelli bir dizüstü bilgisayarım var. Hali hazırda Vista yüklüydü. ben bunu xp ye çavirmek istedim ama driver sorunu yaşadım. Resmi siteden indirdiğim driverları kurdum. ama ses modem çalışmıyor. ben bu bilgisayarın eski vistalı haline dönmesini istiyorum. elimde kurtarma cdlerim var. tekrar eski haline nasıl döndürebilirim.. lütfen yardım edin!!!!

•  02-24-2008, 22:40 1029 Cevap 1026

Cevap : LÜTFEN YARDIM

Merhaba;

Öncelikle bu şekilde post başlıgı açılmamalıdır. Ama siz yeni oldugunuz için bu seferlik sorunuzu cevaplıyacagım...

Kurtarma DVD si ile başlatım kuruluma başlıyacaksınız ... Açılışta bir recovery için bir tuş yazar şimdi aklıma gelimiyo ama F11 olabilir mesela....

İyi geceler... 

"İman, kalben bilip tasdik etme, dil ile söyleyip ikrar etme, beden uzuvlarıyla da amel etmektir."

(Hz. Ali r.a. Kütüb-i Sitte, 16. Cilt , Sf. 492)

http://www.esersolmaz.com
  •  02-25-2008, 12:36 1144 Cevap 1029

önce forum kurallarını hatırlatarak başlamak gerek zaten eser abi belirtmiş.

şöyle bi durum var 2007 nin 2. yarısından sonra çıkan notebooklarda lenovo hariç xp artık kurma imkanınız yok.

+ bu kategori hp server lar için die biliyorum :)

kolay gelsin

Korhan Köseoğlu
    Technical Asistance | Web Desinger | IT Professional
  •  02-25-2008, 12:45 1150 Cevap 1144

•  02-25-2008, 13:12 1166 Cevap 1150

Hatırlatma yapmak geregi duydum;

XXX marka bir notebook üzerine xp kurulamaz diye bir kaide olamaz sadece üretici o modelde bileşenlerin xp için driver sunmamış olabilir. Ve devamında ben önermiyorumda der.

Ama siz notebook içindeki bileşenlerin gerçek üreticilerinden sürücülerini indirerek xp kurulumu yapabilirsiniz .

Kısmen sorunlar yaşamak normal olur....

"İman, kalben bilip tasdik etme, dil ile söyleyip ikrar etme, beden uzuvlarıyla da amel etmektir."

(Hz. Ali r.a. Kütüb-i Sitte, 16. Cilt , Sf. 492)

http://www.esersolmaz.com
  •  02-25-2008, 20:57 1290 Cevap 1026

Çalışmıyor derken driveri yüklüyorsun da ses mi çıkarmıyor eğer öyleyese yükleme sırasıyla ilgili birşey olabilir benim başıma gelmişti.Ses driverini en sonn yüklemeyi deneyebilirsin.
  •  02-26-2008, 0:03 1339 Cevap 1290

Ses Sürücüleri calismaz KB888111 HD kurman gerekebilir

bildigim kadari ile Vista destegi olan bir Laptop Xp destegi vardir. Sanirim Kurulumda bir hata yapıyorsun Ayrıca verdikleri cd lerde xp support olmasi lazim diye biliyorumç.

Sistemin Taşaron Amelesi :)
    bimbilgi.com -Video Arenası
RSS haberlerini XML olarak görüntüle