Microsoft Forefront ailesinin kapsamlı güvenlik ürünleri, mevcut BT altyapınızla entegrasyon, basitleştirilmiş dağıtım, yönetim ve analiz sayesinde daha fazla koruma ve denetim sağlıyor. Forefront, işletim sistemleri , sunucu uygulamaları ve dış bağlantı noktası için koruma sağlayan kapsamlı bir çözüm ailesidir
Kapsamlı
Müşteriler gün geçtikçe artan gelişmiş uygulama düzeyinde tehditlerle karşılaşıyor.
Microsoft Forefront, bilgilerinizi koruyan ve işletim sisteminiz, uygulamalarınız ve sunucularınız boyunca erişimi denetleyen kapsamlı bir ürün grubu sunuyor, böylece işletmeniz sürekli değişim gösteren tehditlere karşın korunmuş oluyor.
Entegre
Birbirlerinden bağımsız olarak çalışan bölünmüş güvenlik noktası ürünlerinin sayısında bir artış söz konusu.
Microsoft Forefront, tüm ürün gruplarında güvenlik yeteneklerini Microsoft sunucu uygulamaları ve mevcut BT altyapınızla biraraya getiriyor, böylece ağınız üzerinde daha fazla kontrol sağlayabilir ve daha fazla verimlilik elde edebilirsiniz.
Basitleştirilmiş
Müşteriler güvenlik ürünlerinin etkin bir şekilde dağıtma ve yönetmenin zor olduğunu düşünüyor.
Microsoft Forefront, güvenlik ürünlerinin yönetimini, dağıtımını ve kullanımını basitleştirerek kurumunuzun güvenliğini sağlama becerinizi geliştiriyor, böylece kurumunuzun iyi korunduğundan emin olabiliyorsunuz.
MVP
Herşeyden önce insanız....
hakanuzuner.comÇözümPark BannerlarıAnketlere katılım gösterelim lütfen