ÇÖZÜMPARK

Çözümsüz Sorunuz Kalmasın.
ÇözümPark'a hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA
Ana Sayfa Makaleler Forumlar Resimler Dosyalar Biz Kimiz? Online Destek İletişim

İş arıyorum (İstanbul)

Son Mesajınız 03-11-2008, 16:52 Serhat AKINCI tarafından gönderildi. 2 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  03-08-2008, 15:28 3085

İş arıyorum (İstanbul)

Merhabalar,

Daha önce çalıştığım firmada görevim gereği sürekli seyehat etmekteydim. Görevli olduğum 4 otelin bilgi işlem sorumlsu olarak çalışmaktaydım. Sürekli seyehat etmek geleceğime yönelik planlarımda aksaklıklara neden olmaya başlamıştı. Evlilik planlarımın olmasından dolayı İstanbula gelmem gerekiyordu çünkü nişanlım İstanbulda öğretmen olarak çalışmakta  O yüzden İstanbula geldim. Kurumsal bir firmanın bilgi işleminde çalışmak istiyorum. Teşekkür ederim.

•  03-11-2008, 14:39 3344 Cevap 3085

Cevap : İş arıyorum (İstanbul)

Bu tür  iş arıyan arkadaşlarının cv lerini atabileceği bir bölüm oluşturabilirmiyiz arkadaşlar personel ihtiyacı olan oradan bakma şansı olur iş arıyan arkadaşlarlare bir şekilde yardımcı olmak adına
    Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet, henüz bir millet adını alma yeteneği kazanmamıştır
    ------------------------------
    M.Kemal Atatürk
  •  03-11-2008, 16:52 3365 Cevap 3344

Cevap : İş arıyorum (İstanbul)

Ertan KURUN:
    Bu tür  iş arıyan arkadaşlarının cv lerini atabileceği bir bölüm oluşturabilirmiyiz arkadaşlar personel ihtiyacı olan oradan bakma şansı olur iş arıyan arkadaşlarlare bir şekilde yardımcı olmak adına

Merhaba. Öneriniz için teşekkürler.

Dileyen arkadaşlarımız CV'lerini "İnsan Kaynakları alt bölümleri" içinde yayınlayabilirler. Bu bölümün amacı da bu zaten. 

Ancak ilerleyen zamanlarda, önerdiğiniz gibi ve daha gelişmiş bir CV database'i için çalışma yapılabilir.

serhatakinci.com
    MCP, MCSA+S+M, MCSE+S+M, MCTS:Vista
    MCITP| Enterprise Administrator
    MCITP| Enterprise Support Technician
    MCTS | Windows Server 2008 Active Directory
    MCTS | Windows Server 2008 Network Infrastructure
    MCTS | Windows Server 2008 Applications Infrastructure
RSS haberlerini XML olarak görüntüle