ÇÖZÜMPARK

Çözümsüz Sorunuz Kalmasın.
ÇözümPark'a hoş geldiniz. Oturum Aç | Üye Ol
in ARA
Ana Sayfa Makaleler Forumlar Resimler Dosyalar Biz Kimiz? Online Destek İletişim

ISA Server Web Proxy

Son Mesajınız 05-07-2008, 9:21 Buğra Keskin tarafından gönderildi. 1 yanıt.
Mesajları Sırala: Önceki Sonraki
  •  05-07-2008, 1:08 17613

ISA Server Web Proxy

Herkese Merhabalar; Portal içinde ısa makalesinden yola çıkarak ısa altında web proxy authentication uygulamsını yaptım.( web proxy/authentication/ require all users to authenticate) Değişiklikleri aynen uyguladım.Şu an web proxy çalışıyor ve loggin kısmından kimlik doğrulamasından geçen user ları görebiliyorum.Yalnız kafama takılan bir nokta var bende şu an aynı zamanda firewall clientte devre dışı.Client üzerinde int özelliklerini proxy kısmında web proxy bilgileri görülüyor.(adres: http://server:8080/array.dll?Get.Routing.Script port:8080 adres isa server) Ben şu an proxy üzerinden nete cıkıyorum.Firewqall clientin devre dışı olması normal mi? Yada devre dışı olması ki benim bildiğim kadarıyla firewall client güvenlik açıısndan en kullanışlı client türü.Isa da sessions da bağlantı şekli olarak da web proxy görülüyor.Makalede erişim kuralları için kimlik doğrulamasını yapılması gerektiği da belirtilmiş zaten sadece aklıma takılan bir soru sormak istedim. Yardımalrıınz için Teşekkürler...
  •  05-07-2008, 9:21 17634 Cevap 17613

Cevap : ISA Server Web Proxy

Normaldir

client türü olarak Web Proxy seçmişsiniz. Siz yine webde bir istek yolladığınızda bu isa server ın kriterlerinden geçmek zorundadır.  

We are the children of Ottoman EMPIRE
    They Conquered all of the world
    Now it is time to conquer again...

Buğra Keskin
    MCP, MCSA +S+M,
    MCSE +S+M / 2003
    bugrakeskin.com
RSS haberlerini XML olarak görüntüle